دانلود نمونه قرارداد مشارکت در کسب و کار و نکات مهم آن

دانلود نمونه قرارداد مشارکت در کسب و کار

گاهی پیش می‌آید که دو نفر یا دو شرکت برای انجام کار یا پروژه‌ای با یکدیگر مشارکت کنند. معمولا می‌شنویم که یکی از دو طرف این مشارکت می‌گوید سرمایه از من و کار از شما و گاهی نیز برعکس. یا اینکه برای انجام یک پروژه نیاز به دو تخصص متفاوت است. در هر صورت دو طرف قرارداد ناچار به همکاری با یکدیگر هستند. برای دستیابی به نتیجه مطلوب از این همکاری‌ها و مشارکت‌ها لازم است که در ابتدای کار یک contract بین طرفین نوشته شود تا در آینده مشارکت مشکلی رخ ندهد. جاب تیم در این مطلب به شما می‌گوید که در قرارداد مشارکت در کسب و کار چه نکات مهمی وجود دارد و چگونه آن را تنظیم کنید. پس در ادامه این متن ما را همراهی کنید.

نمونه قرارداد همکاری و مشارکت بین دو شرکت یا کار و سرمایه و بازاریابی

نمونه قرارداد همکاری و مشارکت بین دو شرکت یا کار و سرمایه و بازاریابی به صورت کامل در فایل ارائه شده همراه با مفاد به صورت حرفه ای برای شما آماده شده است و قابل خرید است اگر نیاز به تغییراتی داشتید از بخش پشتیبانی ما می توانید نیاز خود را اعلام و طبق زمانبندی خدمات را دریافت نمایید.

خرید فایل
تعداد فایل : 1
پرسش و پاسخ : 4
قیمت :
42,900 تومان
فایل و اسناد قابل دانلود

دانلود نمونه قرارداد مشارکت در کسب و کا

قفل شده
توضیحات

قرارداد مشارکت در کسب و کار چگونه قراردادی است؟

قرارداد مشارکت در کسب و کار یک قرارداد سرمایه گذاری است و ماده 571 قانون مدنی اجازه تنظیم چنین قرادادهایی را صادر کرده است. این Contract برای زمانی تنظیم می‌شود که دو نفر یا بیشتر قصد همکاری و یا مشارکت در انجام یک کار را دارند و معمولا  در این توافق یک نفر سرمایه گذار و یک نفر متخصص مجری طرح است. در هر صورت این نکته حائز اهمیت است که تنظیم باید به گونه‌ای باشد که تمام مفاد مهم contract در آن ذکر شود و نسبت به تنظیم آن باید آگاهی کامل داشت.

نکات مهم هنگام تنظیم قرارداد مشارکت در کسب و کار

  • قرارداد مخلوق اراده طرفین است پس می توانیم با توافق خود contract را به شکل دلخواه خلق کنیم : در اکثر قراردادها شاهد عبارات نامفهوم و مبهم هستیم که معنی و مفهوم برخی از این عبارت‌ها برای ما مجهول است. از طرفی طرفین باید اطمینان حاصل کنند که متن contract همان چیزی است که بر روی آن توافق کرده‌اند. بنابراین گاهی طرفین می‌توانند متناسب با توافق خود متن قرارداد را تغییر دهند.
  • الفاظ به کار رفته در قرارداد کاشف از قصد مشترک طرفین هستند؛ پس در کاربرد الفاظ دقت نماییم : برخی از الفاظ و کلمات دارای معانی خاص حقوقی هستند و چنانچه یکی از طرفین از این کلمه‌ها استفاده کند به این معنی است که با آگاهی تمام از آنها استفاده می‌کند. در غیر این صورت بار حقوقی و معنایی contract نوشته شده ممکن است با آنچه که طرفین توافق کرده‌اند متفاوت باشد.
  • از ذکر عبارات مبهم و تفسیرپذیر در contract پرهیز نماییم : استفاده از کلماتی که معانی مختلفی به خود می‌گیرند ممکن است طرفین را دچار شک و سوءاستفاده کند. به همین منظور بهتر است از کلمات ساده استفاده کنیم تا در صورت بروز مشکل بتوانیم مطابق قرارداد عمل کنیم.
  • در توافقات باید قواعد آمره حقوق در نظر گرفته شوند : درست است که توافق می‌تواند مطابق خواسته و توافق طرفین باشد اما هنگام نوشتن آن باید قانون اساسی و حقوق طرفین نیز در نظر گرفته شود.
  • توجه به سمت و اختیارات طرف مقابل در قرارداد با شرکت ها ضروری است : ممکن است یکی از طرفین شخص حقیقی و یا حقوقی باشد. در هر صورت باید مشخص شود که که هر کدام از طرفین چه مسئولیت و چه اختیاراتی دارند.
  • بهتر است هنگام نوشتن قرارداد از جملات ساده و روان استفاده کنید.
  • باید قرارداد تایپ شده باشد.
  • قبل از امضا هر قرادادی آن را به صورت کامل مطالعه کنید.

انواع مختلف قرارداد مشارکت در کسب و کار

  1. قرارداد پرکیس:
    از مهم‌ترین قراردادهای مشارکت در زمینه بهداشت و درمان است. در این گونه قراردادها استخدام صورت نمی‌گیرد بلکه کار به صورت مشارکت کادر درمان در فعالیت است.
     
  2. قرارداد مشارکت در آرایشگاه زنانه و مردانه:
    در آرایشگاه‌های زنانه و مردانه که معمولا در سطح شهر پراکنده هستند و به مردم خدمات می‌رسانند، مدیر آرایشگاه از چند همکار دیگر می‌خواهد در انجام این کار با او مشارکت کنند. این نوع مشارکت به دلیل دشواری گرفتن مجوزها . الزامات حقوقی، خواهان زیادی دارد.
     
  3. قرارداد مشارکت در مغازه :
    هدف این مشارکت سود رسانی و بازدهی بالا به طرفین قرارداد است و معمولا افراد زیادی به مشارکت در کار مغازه دست می‌زنند.
     
  4. قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری :
    بسیاری از افراد تخصص و ایده‌های نابی برای کار و کارآفرینی دارند اما سرمایه آن‌ها محدود است. در چنین شرایطی سرمایه گذارانی هستند که برای عملی کردن این ایده‌ها سرمایه گذاری کنند. لازمه شروع این همکاری یک قرارداد مشارکت در کسب و کار است.
     
  5. قرارداد مشارکت در رستوران، فست فود، بیرون بر :
    راه‌اندازی یک رستوران، فست فود و یا بیرون بر نیازمند سرمایه زیادی برای شروع کار و جذب پرسنل است. به همین دلیل contract مورد استفاده در این مورد ازنوع قرارداد مشارکت در کسب و کار است.
     
  6. قرارداد مشارکت در کارگاه تولیدی : راه اندازی یک تولیدی از مسائلی است که به دو یا چند سرمایه گذار نیاز دارد. به همین دلیل در این کارها باید نیروی انسانی متخصص و همچنین نیروی سرمایه گذاری در کنار یکدیگر قرار بگیرند.

مفاد و بندهای مهم در قرارداد مشارکت در کسب و کار

  • عنوان قرارداد
  • مشخصات و اطلاعات طرفین در قرارداد ماشرکت در کسب و کار
  • موضوع کسب و کار
  • مدت قرارداد در کسب و کار
  • آورده‌ها و سرمایه طرفین قرارداد در کسب و کار
  • سهم شرکا در کسب و کار
  • تعهدات شرکا در contract
  • شرایط فسخ قرارداد در کسب و کار
  • ضمانت اجرا در کسب و کار
  • داوری کسب و کار